tirsdag den 16. februar 2010

Vinferie i Alsace

Et godt tip til en ferie i Frankrig er, at finde en god feriebolig midt i Alsace området. Det kræver ikke nødvendigvis at man er den store vinkender eller drikker hvidvin overhovedet. Naturen, byerne, landsbyerne, maden og miljøet i Alsace er rigeligt til at forsvare en kør-selv-ferie til Alsace.

Men hvis du godt kan lide hvidvin, så er en tur ad Vinruten en perfekt måde at komme rundt i distriktet på. Så kan man nyde det hele og samtidig smage god vin undervejs. Hvis du har god tid, vil en cykelferie ad den 170 km lange vinrute være perfekt, og så får du ikke problemer med promillekørsel.

Start f.eks. i Marlenheim i den nordlige ende af Alsace og følg Vinruten sydpå til Thann. Du kan også vælge at leje en feriebolig midt i området og køre ud derfra. På den måde skulle du kunne nå rundt i det meste af Alsace på en uges tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.