mandag den 10. maj 2010

Campingferie i Europa

Lige nu sidder mange danskere og planlægger deres sommerferie. Mange af dem vælger en familieferie på en campingplads et eller andet sted i Europa. Der er mange lande, områder og lækre steder at vælge imellem - og så skal der lige vælges en god campingplads i nærdheden.

Mange kører selv med campingvogn, men flere og flere vælger at køre direkte til en campingplads, hvor man kan leje en hytte, et telt eller et Mobilhome. Så er alt klart, når man kommer frem og behøver ikke at være afhængig af at skulle slæbe egen bolig med sig hele vejen.

Der findes mange rejsebureauer, som udlejer luksustelte, Mobile homes og gode hytter på campingpladserne rundt omkring i Europa. Og specielt i år til meget fornuftige priser. En ferie på campingplads er perfekt for familie med børn, da der altid er andre at lege med, når man ikke er ude og udforske området.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.