mandag den 16. maj 2011

Ballonflyvning i Danmark

Ballonflyvningens historie startede i Kina og tog for alvor fart i Frankrig i 1700-tallet. Lige siden har mennesket været facineret af, at kunne flyve ved opdrift og vinden alene. Lydløst (næsten) og på en aldeles anderledes måde, end man ellers har mulighed for, at bevæge sig hen over landskabet.

Der findes stadig intet andet flyvende, hvormed mennesker kan lade sig medbringe flyvende over landskabet i rolig tempo, end netop en via en ballonflyvning med en varmtluftballon.

I starten kan adrenalinen selvfølgelig koge lidt på vej op, men ellers er der tale om en fantastisk oplevelse, som går stille og roligt. Og da flyvning med luftballon oftest starter nogle timer før solnedgang, har man den mest vidunderlige udsigt til den over landskabet.

I løbet af sommeren vil flere 100' luftballoner stige op over både Sjælland, Fyn og Jylland med eventyrlystne ballonturister, som bare vil få deres oplevelse for livet. Prøv en ballonflyvning - du vil ikke fortryde det - tværtimod stå i kø til en tur til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.