torsdag den 30. juni 2011

All Inclusive rejser fra Hamborg

Noget som de tyske rejsebureauer har været eksperter i over flere år, er All-Inclusive rejser til alverdens destinationer. Det må være p.g.a. tyskernes hang til ordnung muss sein. Der skal være styr på udgifterne hjemmefra.

Så hvis du overvejer en sommerferie med alt betalt hjemmefra, så kig lige på flyrejser fra Hamborg lufthavn. Herfra kan du oftest rejse langt billigere med et tysk rejsebureau end med et dansk fra en dansk lufthavn.

Jeg har set flere eksempler på, at det endda kan betale sig at flyve fra København til Hamborg og så flyve videre derfra. Jeg havde faktisk booket en sådan rejse i februar i år til Egypten. Men den tur blev desværre aflyst p.g.a. revolutionen, så det blev en last minute rejse til Alanya i stedet. Men turen til Egypten var adskillige tusinde kroner billigere end både danske og svenske rejsebureauer kunne tilbyd den til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.