fredag den 9. december 2011

Fremmed kultur i London

London er vel den nærmeste metropol, hvor vi danskere kan få et internationalt pust i ansigtet, og føle alverdens kulturer samlet på ét sted.

Da vi danskere jo helst vil undgå, at vor mange kulturer og nationaliteter slår rødder i Danmark, må vi jo fly til udlandet, hvis vi vil se og høre andet end Niels Hausgaard og Kim Larsen. Dansk Folkeparti har vel efterhånden fået næsten 30% til at være kultur og fremmede-forskrækkede.

Bevares. Hvis man er klar til at stille en kaution på en million kroner, kan man vel få lov til at lade hvem som helst komme og spille og synge i Danmark. Men det er jo desværre de færreste kulturelle steder, som har råd til.

Så os der gerne vil høre og se alternativ kultur fra "fremmede lande", må tage på kultur og dannelsesrejse til London. Heldigvis er det ofte billigt at tage en af de mange pakkerejser til London, da der er stor konkurrence på ruten til metropolen med de åbne arme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.