fredag den 14. januar 2011

Ab in den Urlaub

Ab in den Urlaub er bare ét af de tyske rejsebureauer, som tilbyder billige charterrejser og all inclusive rejser fra Hamborg lufthavn.

Tyske rejsebureauer er billigere end de fleste danske, udelukkende fordi de har et større marked at sælge til og hårdere konkurrence end i Danmark. Det kan danskere, specielt jyder, udnytte ved at rejse på charterferie fra Hamburg lufthavn.

Specielt er der et stort udvalg af de såkaldt All inclusive rejser (på tysk: Pauschalreisen), som er meget populære i Tyskland, og som er interessante for børnefamilier. Her kender man alle udgifter til hele ferien hjemmefra, så der ikke kommer økonomiske overraskelser undervejs.

Udrejse fra Hamburg lufthavn er i mange tilfælde så billige, at det kan betale sig at købe en billig flybillet fra København til Hamborg, bare for at flyve videre på ferie med et tysk rejsebureau.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.