søndag den 25. marts 2012

Tilbud på rejser

Selv om det ser ud til at være gode tider for rejsebureauerne og der afsættes masser af charterrejer, er der stadig mulighed for at finde tilbud på rejser, der er bedre end de priser, som man kan se af de tykke kataloger.

Der er selvfølgelig altid afbudsrejser og afbestillingsrejser - det kan ikke undgås. Men der er stå stor rift om disse last minute rejser, at det er som at spille Lynlotto, at få fat i en afbudsrejse, som passer ind i ens rejseplaner.

I år er der ekstra stor rift om tilbud på rejser til Grækenland. Her er det blevet ekstra billigt at rejse til i år på grund af finanskrisen. Så det er ikke bare flybilletten, der er blevet billigere. Opholdet er også blevet billigere, da priser på restauranter og hoteller også er faldet.

Og det var måske også meget godt. Lige efter grækernes indtræden i Euro'en steg priserne unaturlig meget på de store ferierejsemål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere artiklen samt at komme med gode tips indenfor rejser, ferie og ophold i Europa. Jeg vil dog kunne afvise din kommentar, hvis jeg ikke finder den relevant.